Hoe het werkt voor u als intermediair

U kunt als intermediair via het Financieringsportaal ondernemers helpen bij het indienen van een financieringsaanvraag bij de Rabobank. Vraag in vier stappen de financiering aan:

  1. Maak een account aan en kies een gebruikersnaam en wachtwoord. Daarna kunt u inloggen in de beveiligde omgeving.
  2. Open de financieringsaanvraag van de ondernemer. Controleer de door de ondernemer ingevulde gegevens. U kunt de gegevens aanpassen.
  3. Vul de aanvraag verder in en voeg de verplichte documenten toe.
  4. Stuur de volledig ingevulde aanvraag terug naar de ondernemer. De ondernemer controleert de aanvraag en verstuurt de aanvraag naar de Rabobank.

Nadat de aanvraag naar ons verzonden is nemen wij voor het eind van de eerstvolgende werkdag contact op met de ondernemer voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

De documenten die u nodig heeft bij het doen van een aanvraag vindt u hier.

INLOGGENAANMELDEN
Disclaimer^
Via de website of in e-mails zal de Rabobank u nooit vragen een transactie te doen. De Rabobank zal u via deze website nooit vragen om uw rekeningnummer, pasnummers, pincodes of creditcardgegevens. Ook zullen wij deze gegevens niet aan u tonen.
Array ( [0] => {"aanvraag":null,"user_token":null,"action":"intermediair_startpagina","last_action":null,"refresh":"false"} )